søndag 11. juli 2010

Sommeren 2010 – ikke helt som planlagt

 

Det er som kjent ikke alltid det blir som man planlegger, heller ikke min sommer i år!

Operasjonen jeg nevnte i et innlegg under her bød på visse overraskelser.  En av skruene som var skrudd i platen som de opererte inn over bruddet i håndleddet var kommet et par millimeter ut.  Ok, det visste jeg forsåvidt, for det hadde røntgenbildene i forkant vist, og det var en av grunnene til at de ville operere såpass raskt.  Men det jeg og og heller ingen andre visste var at senene til fingrene hadde lagt over akkurat denne skruen, og hver gang jeg hadde beveget fingrene hadde skruen fliset opp disse senene.  Resultatet var at senene til fire av fingrene var rundt 50% oppfliset, mens en sene til pekefingeren var helt røket.

Så kan man jo lure på hvorfor ikke jeg selv hadde oppdaget dette?  Vel, jeg hadde selvfølgelig merket at ytterste leddet på pekefingeren ikke kunne bøyes.  Men jeg jo kunne tross alt bøye resten av fingeren, dermed kunne det jo ikke være SÅ ille.  Det jeg ikke visste var at vi har to sener til hver av fingrene, og det var altså den som har med ytterste leddet å gjøre som her var gåen.  Resultatet var i alle fall at alle senene måtte syes, noe som krever at fingrene må ha totalt ro i 3 måneder.

Så her er jeg da, venstre hånd gipset helt fram til fingertuppene og totalt ubrukelig fram til 18. september!!!  Ehh… 18. september er i alle fall den datoen JEG har regnet meg fram til, for da er det på dagen tre måneder siden operasjonen (ble jo først operert 3. juni som planlagt, men den helv… pekefingersenen røk på nytt, og siden jeg da hadde vett til å kontakte dr. Harry med en gang ble jeg reoperert umiddelbart).

 

Sommerblogging

Jeg får jo ikke gjort stort (les: ingenting som krever mer enn en hånd), ei heller tatt bilder. 

Dermed har jeg måttet være kjeltring og stjele bilder på nettet for å få litt sommer i bloggen min.

 

Nå skal det jo sies at vi ikke hadde veldig store planer for sommeren.  Planen var å være hjemme å ta det med ro og kose oss sammen med Bacchus og schæfervalpen som vi fikk hjem til oss 29. mai.  Ja og så nyte en forhåpentligvis varm og fin sommer!!!  Høh…

Været her hittil i sommer har på ingen måte vært noe å rope hurra for.  Kaldt, grått og regn dag etter dag.  Det vil si, de siste 4-5 dagene har det vært perioder med sol, men har en ikke vært snar nok (og da mener jeg SNAR!) å komme seg ut har sola vært borte før man kom så langt.  Men jeg mister ikke motet ennå, men smører meg med tålmodighet.  For ifølge naboen vår skal godværet komme 10. august (eller var det 8. han sa?), det kan almanakken fortelle.  Og han har hatt rett før.  SÅ DA SÅ!

Avslutter her, og så kommer jeg plutselig tilbake, bl.a. med hvordan tiden med ny valp har forløpt så langt – og forhåpentligvis noen bilder.


* * *

2 kommentarer:

  1. Krysser fingerne for at det blir bra nå :) God sommer!

    SvarSlett
  2. Neij, uff!!! Nå kjente jeg at jeg fikk vondt i fingrene mine!! Stakakrs :( Men du får iallefall tat det med ro da, sikkert? :) Håper iallefall fingrene leger seg veldig fort for deg :) (Jeg driver å leser meg opp på google reader. Hadde bare 400 innlegg jeg måtte pløye igjennom. Derfor er jeg litt treig med å vise min omsorg ;) Ha en strålende dag :D

    SvarSlett