torsdag 20. mai 2010

Litt skjer da på håndarbeidsfronten…… men ikke mye.

Strikker på en tjukkgenser til barnebarnet, og håper jeg klarer å få den ferdig i løpet av de neste 14 dagene.  Det går liksom ikke så fort med strikkingen min, bare et par omganger i ny og ne. Håndleddet jeg knuste i november fungerer fortsatt heller dårlig og skal opereres for 3. gang den 3. juni.  Da venter 5 nye uker med gips (sist ble 5 uker til 12!), derfor har jeg lyst til å få genseren ferdig før operasjonen.IMG_4523i Genseren med rettsiden som egentlig skal være vrangsiden ut som rettside  Hee hee
Mønsteret til genseren, som forresten heter Brynje, fant jeg her (Ravelry-link) og er designet av Merete Toft.  Jeg har valgt å strikke vrangbord på den og strikker i dobbel Dale babyull istedet for Peruvian Highland wool.  I tillegg skal egentlig vrangsiden til slutt vende ut, men siden jeg og Birks mamma syntes rettsiden var vel så fin, ble vi enige om å bruke den som den var.


Mønster:         Brynje (Ravelry-link)
Str.:               4 år
Garn:              Dale Babyull (dobbel)
Pinnestr.:        Nr. 6
Garnmengde:


* * *

4 kommentarer:

 1. Kjempefin genser du lager :)

  Håper håndleddet ditt blir bra snart! Lykke til med operasjonen!

  SvarSlett
 2. Så leit med håndleddet ditt, håper det blir bra ved neste operasjon.
  Genseren kommer til å bli kjempeflott, herlig farge.
  Ha en flott pinse:)

  SvarSlett
 3. Det er godt at noen sørger for ungene våre! I dag sendte jeg visst Storebror avgårde i barnehagen uten så mye som et klesskift med. De lå igjen i gangen hjemme. Pappaen hentet han i bare strømpebuksa. Sliter litt med å komme inn i hente-i-barnehagen-modusen igjen :)

  SvarSlett
 4. Agnethe og Sissel: Tusen takk for koselige kommentarer!

  Stinemor: Litt sånn slinger i valsen må du vel regne med i startfasen, hadde det vært krise hadde nok barnehagen ringt. Har ikke sett noe annet enn at ungene blir vel så bra ivaretatt som dere ble. :))

  SvarSlett