søndag 1. august 2010

tuLLiBaLL

Jeg har kjøpt garn fra tuLLiBaLL.  tuLLiBaLL-teamet er noen jenter som har startet sin egen lille bedrift der de farger garn i fem kvaliteter og to tykkelser.  Fordi garnet håndfarges er hvert eneste nøste unikt.
Dette garnet, som heter Ull og Tøys:Rust er et herlig garn i 80% merino og 20% nylon.  Jeg er jo veldig glad i varme farger, ikke minst høstfarger, og da dette kom fant jeg ut at det må være noe av det vakreste garnet jeg noensinne har hatt i hus.  Får ikke fram den helt rette fargen på bildet, den er i virkeligheten litt dypere enn det som kommer fram her.


IMG_4691


Hva skal jeg så bruke det til? Tja, jeg får bruke litt til til å fundere på det.  Har akkurat fått av gipsen, og trodde i min naivitet at når så skjedde kunne jeg bare hive meg på pinnene.  Men men, hånden og fingrene er veldig stive, så jeg har foreløpig bare plukket fram litt restegarn som jeg prøvestrikker på.  Aldri i livet om jeg går i gang med et så flott garn før jeg kan strikke skikkelig.

Jeg har forresten handlet mer flott garn den tiden jeg har gått med denne hånden, bl.a. fra tuLLiBaLL.  Skal legg ut dette så snart jeg har fått tatt bilder.

* * *

8 kommentarer:

 1. Jeg håper hånden blir strikkeklar snart, så vi får se va du lager av garnet♥

  SvarSlett
 2. Virkelig lekker farge! Blir spennende å se hva du kommer til å strikke av dette! Håper du blir fort bra i armen igjen. Husker da datteren min knakk armen og da gipsen skulle av. Stiv og støl og "rar" i hånden. Men, det går heldigvis over :)

  SvarSlett
 3. Knallfint garn. Blir kanskje sånn at ein ikkje heilt klarer å begynne på det fordi det er så fint...? Deilige fargar.

  SvarSlett
 4. Herlig garn. Ja når en ikke kan strikke får en forberede seg til en kan ;D

  Ha en flott søndag :D

  SvarSlett
 5. Lekkert garn, ja! Det er utrolig deilig å strikke med også!

  SvarSlett
 6. Fantastisk lekkert garn! Det blir spennende å se hva du tryller frem etterhvert! =)
  God bedring med armen! =)

  SvarSlett