lørdag 10. april 2010

Kan jeg få by på nybakte kanelboller til kaffen?

 

Ingenting er vel så godt som fersk hvetebakst, og i dag fant jeg ut at jeg ville bake kanelboller.  Brukte den vanlige bolleoppskrifte mi til dette, og av nesten to kilo hvetemel får man maaange kanelboller!  Ca. 60 stk. Synes det er godt å ha i fryseren når det noen stikker innom, til avveksling fra formkaker o.l. 

Hadde lyst å gjøre en (bokstavelig talt) ekstra vri på dem, men da den yngste av arvingene dukket opp syntes han at i alle fall noen av bollene burde se ut som de alltid har gjort (man kødder ikke med maten! – if it’s not broken, why fix it? osv. …), nemlig helt vanlige snurrer.  Så det endte opp med ca. 50/50.  :o)

God helg folkens!

 

Kanelboller

 

* * *

4 kommentarer:

  1. Mmm... De så kjempegode ut! har du en god oppskrift å dele? :) Og hvordan fikk du til de knyttene, de var jo bare kjempekule da :D God helg!

    SvarSlett
  2. Nam nam....så flink du har vært ;o) Fortsatt god helg !

    SvarSlett
  3. Å det så godt ut det!!!! Likte den, for meg, utradisjonelle krussedullbolla jeg!

    SvarSlett