søndag 15. mars 2009

Apropos grønn...

Jeg har vært å handlet til "huleboeren", barnebarnet som ventes i juni. senyum

Kom over dette nye garnet Sublime. Det består av 75% ekstra fin merino, 20% silke og 5% kashmir, og virker helt herlig. Utrolig mykt og godt. Har bestemt meg for å strikke Angle, som er designet av Tora Frøseth, og siden den lille ikke har vært villig til å avsløre om den har tut eller ei, var jeg jo nødt til å gå for en nøytral farge. Med andre ord grønt - ja også offwhite, da.Akkurat nå holder jeg på med genseren
Owls.

Den skal egentlig strikkes i et garn med strikkefasthet 13:10. Jeg liker ikke å strikke med så tykt garn, men synes disse uglene er så supersøte at jeg bestemte meg for bare å trå til.

Jeg fant ut at jeg (for en gangs skyld angel) skulle bruke fra garnlageret mitt, og etter litt prøvestrikking frem og tilbake endte jeg opp med en tråd Sisu og en tråd DSA tynn alpakka(!). Fikk ikke strikkefastheten til å stemme med mønsteret, så jeg har regnet om på maskeantallet. I tillegg virket ikke disse to grønnfargene å gå i hop i det hele tatt, men resultatet blir faktisk ikke så verst.

3 kommentarer:

  1. Uglegenseren er velig fin, skjønner godt det er mange som vil strikke den. Lykke til med den og ha ei trivelig håndarbeidsuke.

    SvarSlett
  2. Sublime høres ut som et drømmegarn! Mykt og deilig for små ute-av-hulen-boere:-)

    SvarSlett
  3. Sublime-garnet høres veldig deilig ut. Hvordan er det å strikke med? Venter spent på resultatet.

    SvarSlett